Pregătiri pentru nunta pesedistă a anului

Premierul Victor Ponta, mulți parlamentari și nenumărate fețe bisericești vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la nunta anului. Pregătirile pentru nunta mezinei primarului Iașilor Gheorghe Nichita, au intrat în linie dreaptă.

 Ceremonia religioasă va avea loc sâmbătă la Biserica „Sfântul Nicolae” din Copou, în parohia de care ține familia miresei, acolo pregătirile fiind deja în toi. A fost instalat deja mobilier urban suplimentar în curtea bisericii, băncile fiind revopsite și la marginea trotuarelor fiind plantate flori de toamnă. Marți, preotul Bisericii „Sfântul Nicolae” se va întâlni cu mirii pentru a stabili ultimele detalii legate de ceremonialul religios, informează Bzi.ro.

Detaliile privind petrecerea sunt încă în lucru. Deocamdată nici nu a fost stabilit meniul, acesta urmând a fi ales joi de către miri și nași. „Joi din câte știu eu este stabilită o întâlnire pentru degustare. Au fost discuții pe meniu, sunt patru variante din care se va alege, pot fi și combinate. Felurile de mâncare sunt cele din oferta noastră, nu au fost din câte știu eu solicitări extravagante sau ceva de genul acesta. Noi ne-am pregătit sa le oferim cele mai bune condiții, vă dați seama că e un eveniment cu maximă vizibilitate și de mare interes. Am stabilit deja dublarea personalului, astfel încât să nu fie nicio problemă din punctul acesta de vedere. Ce pot să vă spun e ca de obicei la nunți vinul, prăjiturile și muzica sunt aduse de organizatori. Știu că vor avea, pentru muzica, invitați din București, dar cine nu aș putea să vă spun”, a declarat Constantin Rădeanu, patronul de la Castel, restaurantul de la Breazu unde e programat evenimentul.

Nici tematica aranjamentelor florale sau a decorului detaliile nu sunt deocamdată stabilite în totalitate. Cea care se ocupa de aceste detalii e firma Helen Glamorous Wedding a Letiției Popa, fina primarului Gheorghe Nichita. Pentru nuntă au fost trimise circa 600 de invitații, cu o monogramă personalizată a mirilor, așteptându-se în jur de 500 de confirmări de participare. La mijlocul acestei săptămâni mezina primarului ar urma să stabilească împreună cu organizatorii ultimele detalii despre aranjamentele florale, daca mirii vor purta sau nu flori, cum vor fi primiți invitații, dar și modul în care va fi controlat accesul la eveniment. După câte se pare, organizatorii vor să țină nunta cât mai departe de ochii presei, urmând a fi transmis presei un dosar cu poze de la cununia religioasă.

În ceea ce privește cununia civilă, aceasta ar urma să fie oficiată chiar de primar, cu câteva zile înainte de petrecere.

Mezina primarului Nichita va avea două perechi de nași, una dintre acestea fiind cea  a Rovanei Plumb și a soțului său Dan Plumb, mai informează Bzi.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.