Iohannis își prezintă programul

0

Președintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, își prezintă luni la Palatul Parlamentului programul prezidențial ”România lucrului bine făcut”.

Iohannis și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central (BEC) pe 20 septembrie. El a spus că a strâns peste 2.000.000 de semnături și a susținut că a intrat în cursa electorală pentru a face o altfel de politică.

„Acum a venit vremea faptelor. Oamenii mă cunosc, sunt mai puțin un om al vorbelor și mai mult un om al faptelor. Vreau să candidez pentru a face altfel de politică, mai puțin spectacol, mai puțină gălăgie, mai multe soluții pentru oameni, pentru România. (…) Eu nu am în spate niciun fel de grupuri de interese, niciun fel de trusturi, niciun fel de instituții. Eu am în spate echipa Alianței Creștin-Liberale și cei peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine”, a declarat Iohannis, la BEC.

Președintele PNL a afirmat că își propune să obțină în primul tur al alegerilor prezidențiale 35% din voturi, urmând să se confrunte în turul al doilea cu candidatul PSD, Victor Ponta.

Iohannis a susținut sâmbătă, în Piața Victoriei, la mitingul de lansare a candidaturii sale la alegerile din noiembrie, că este un om al „faptelor, nu al vorbelor goale”. El a spus că își dorește o țară care să meargă în continuare pe drumul european și euroatlantic, una care folosește banii pentru a produce dezvoltare economică și locuri de muncă bine plătite, „nu îi pierde în câteva buzunare de partid”.

Iohannis s-a pronunțat pentru o Românie care încurajează inițiativa”și nu o sufocă prin taxe și impozite fără noimă”. Liderul liberalilor a lansat un mesaj către tinerii care votează pentru prima dată la aceste alegeri prezidențiale și pentru cei care sunt la început de drum.

„Voi sunteți viitorul, pentru voi trebuie să construim România lucrului bine făcut. (…) E păcat că România, o țară atât de bogată, cu atâtea resurse, cu oameni de toată isprava, a ajuns aici”, a afirmat Klaus Iohannis.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.