Declaraţii incendiare ale familiei sinucigaşului de pe DN1

0

George Dumitru a devenit cunoscut întregii ţări la sfârşitul săptămânii trecute, când şi-a luat viaţa intrând cu maşina într-un alt autoturism, pe DN 1. Din nefericire, tânărul de 28 de ani din Bucureşti, intrat în depresie din cauza unui eşec în dragoste, a luat cu el alte cinci suflete nevinovate, ale pasagerilor din maşina de care s-a ciocnit.

El s-a sinucis din cauza iubitei care l-a părăsit, după ce a anunţat pe toată lumea pe Facebook de intenţiile sale.Apoi nu a mai răspuns la telefon, ci a urcat în maşină şi a condus pe DN 1, pe contrasens, cu farurile stinse, aşteptând o maşină de care să se izbească.

Nu a ezitat niciun moment când un alt autoturism i-a ieşit în cale şi a intrat în plin în maşina care circula regulamentar şi în care se aflau trei adulţi şi doi copii pe care i-a luat cu el pe lumea cealaltă.

Dumitru a fost înmormântat marţi, într-un cimitir din sectorul 4 al Capitalei, iar până acum nimeni din familia lui nu a dorit să comenteze cele întâmplate, preferând să-şi consume durerea în tăcere. Miercuri seară, însă, familia Dumitru a transmis un mesaj către presă.”Va scriem cu durere in suflet, cu rugamintea de a ne respecta suferinta pentru pierderea lui George, fiul nostru, frate si prieten atat de iubit de cei care l-au cunoscut. Multumim celor care au reusit sa ne inteleaga, fiind alaturi de noi, lasandu-l doar pe Bunul Dumnezeu sa judece cele intamplate„, scrie familia lui George Dumitru intr-o scrisoare catre presa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.