Iohannis se laudă cu “unificarea dreptei”

0

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat că în această vară a fost reuşit cel mai mare proiect din ultimii ani, „unificarea dreptei”, şi că îşi doreşte cel puţin zece ani cu un preşedinte şi un Guvern de dreapta, „ca să punem România pe picioare”.

Iohannis a declarat, miercuri, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai ACL, desfăşurată la Cinema „Florin Piersic”, că anul 2014 este anul marilor schimbări în politica românească, transmite corespondentul Mediafax.

„În această vară am reuşit cel mai mare proiect politic din ultimii ani, poate cel mai mare proiect politic de la Revoluţie. Am reuşit unificarea dreptei, fuzionând PDL cu PNL, şi este doar primul rezultat din acest an, pentru că, vă spun, anul 2014 este anul marilor schimbări în politica românească. A început cu marele partid de dreapta şi cred că se va termina cu victoria noastră în noiembrie. Ar fi puţin lucru să înfiinţezi un mare partid pentru a câştiga o dată alegerile. Noi vrem, acum, pentru prima dată, să câştigăm alegerile după care să câştigăm încă multe alte alegeri, pentru că doresc şi sunt convins că şi dumneavoastră, îmi doresc cel puţin zece ani cu un preşedinte de dreapta şi un Guvern de dreapta, ca să punem România pe picioare”, a declarat Iohannis.

La manifestare au mai fost prezenţi, printre alţii, deputatul Andreea Paul, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, co-preşedinţii ACL Cluj, Daniel Buda şi Marius Nicoară.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.