Cea mai grasă femeie din România, înmormântată cu macaraua!

0

O femeie de 46 de ani din Maramureş, care ajunsese la o greutate de 380 de kilograme, a fost înmormântată cu ajutorul unei macarale.

Ecaterina Moldovan avea 46 de ani şi 380 de kilograme şi locuia în Cavnic, Maramureş. Era cea mai grasă femeie din România, potrivit România TV. În urma unei operaţii la vezica biliară, femeii i s-a schimbat metabolismul. Pofta ei de mâncare a început să crească şi ajunsese să mănânce din ce în ce mai mult. Astfel a acumulat sute de kilograme şi nu s-a mai putut mişca.

După 6 ani, femeia a atins o greutate-record, de 380 de kilograme. Avea nevoie de o operaţie, dar medicii nu au putut să i-o facă. În primul rând, nu ştiau dacă masa de operaţie va rezista sub gretatea femeii, iar în al doilea rând, femeia trebuia să mai slăbească pentru a putea fi operată în siguranţă.

Ecaterina a pierdul lupta cu kilogramele şi cu viaţa şi a murit. Femeia a atins recordul de greutate din România. Ea a fost înmormântată cu ajutorul unei macarale care a ridicat sicriul făcut special pe dimensiunile femeii obeze.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.