Zgonea îl laudă pe Ponta

0

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, susține că premierul Victor Ponta a demonstrat la Sibiu că Guvernul este preocupat de problemele autorităților locale, indiferent de apartenența politică a celor care le conduc, informează Agerpres.

„Klaus Iohannis primește lecția lucrului bine făcut de la Victor Ponta. Pentru Guvernul României, condus de Victor Ponta, culoarea politică a administrației publice locale nu contează. Nu se face nici un fel de discriminare când vine vorba de investiții publice, de construire sau reabilitare de spitale sau școli, de instituții de cultură sau de infrastructură”, a afirmat Valeriu Zgonea, într-un comunicat remis duminică de PSD.

El mai susține că pe vremea guvernării PDL administrațiile locale conduse de PSD și PNL au avut foarte mult de suferit.

„Îi aduc aminte domnului Iohannis că, pe vremea când prietenii săi din PDL erau la guvernare, administrațiile locale conduse de PSD și PNL au avut foarte mult de suferit. Rețin foarte bine cum fondurile publice erau direcționate de PDL-ul care îl susține azi pe Iohannis cu dedicație către Cluj sau Suceava, județe controlate de premierul Boc și de apropiații săi”, mai declară Zgonea.

Printre investițiile guvernamentale menționate de Valeriu Zgonea ca „dovezile incontestabile ale lucrului bine făcut în Sibiu de către Guvernul Victor Ponta” se numără autostrada Sibiu — Deva, modernizarea spitalelor și clinicilor din Sibiu, modernizarea Muzeului Astra din Sibiu .

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.