Dan Diaconescu speră să intre în finala prezidenţială

Share:

Candidatul PP-DD la prezidențiale, Dan Diaconescu, a declarat, sâmbătă după-amiază, la Mizil, că premierul Victor Ponta va intra, cu siguranță, în turul al doilea al alegerilor, însă speră să fie învins așa cum s-a întâmplat în ultimii zece ani cu cei care au intrat în cursa electorală din partea PSD, informează Agerpres.

„Victor Ponta va intra sigur în finală, în cazul în care nu va fi deconspirat ca ofițer acoperit, dar eu sper că va fi învins, fiindcă în ultimii zece ani în România electoratul a început să fie din ce în ce mai informat, mai puțin naiv și votează îndeosebi în turul doi împotriva candidatului PSD. Vezi cazul Adrian Năstase, cazul Mircea Geoană”, a spus Diaconescu.

El a susținut că „important pentru popor” ar fi să poată intra el însuși în turul al doilea.”Încercăm să pătrundem în finală, unde va fi chiar mai simplu decât în turul întâi. (…) Important pentru popor ar fi să intru eu, pentru că sunt singurul care doresc reîntoarcerea petrolului românesc acasă. E important să ne luăm bogățiile subsolului îndărăt”, a punctat candidatul PP-DD.

Diaconescu a mai spus că are o platformă de țară cu o sută de obiective care vin în întâmpinarea așteptărilor fiecărui cetățean, iar mesajul său pentru toți românii este „adio, Traian Băsescu, vine Dan Diaconescu”.

Dan Diaconescu a participat, sâmbătă seară, la zilele orașelor Mizil și Urlați.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.