Primul lucru făcut de Iohannis dacă va ajunge preşedinte

Share:

Klaus Iohannis a declarat, duminică, la Timişoara, că trebuie continuate discuţiile despre modificarea Constituţiei, dar că nu este dispus să demisioneze în 2016, când vor avea loc alegeri parlamentare, pentru a corela mandatul preşedintelui cu cel al parlamentarilor.

”Nu sunt dispus să îmi dau demisia în 2016 pentru că nu asta este soluţia, dar trebuie să continuăm discuţiile despre modificarea Constituţiei. Nu voi intra în detalii, dar dacă mandatul preşedintelui trebuie corelat cu mandatul Parlamentului, trebuie discutat în Parlament”, a declarat Iohannis, într-o conferinţă de presă, la Timişoara, informează Mediafax.

Întrebat care va fi primul lucru pe care îl va face dacă va fi ales preşedinte, Iohannis a spus că va veni la Timişoara, la manifestările dedicate Revoluţiei Române din Decembrie 1989.”Sper să fie un scor mare după alegeri, pentru că aşa simt eu Timişoara, iar după ce voi fi ales, unul din primele lucruri va fi să vizitez Timişoara când se împlinesc 25 de ani de la Revoluţie”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis s-a aflat, duminică, la Timişoara unde s-a întâlnit cu primarul Nicolae Robu (PNL), apoi a participat la Festivalul Folcloric al Minorităţilor şi la Festivalul Gastronomic, care se desfăşoară simultan în Parcul Rozelor din oraş.

Mai mulţi timişoreni aflaţi la aceste manifestări au dat mâna cu candidatul ACL la Preşedinţie, iar unul dintre comercianţi i-a oferit acestuia produse pe care le avea la vânzare.

Ulterior, Iohannis s-a întâlnit cu membri ai PNL şi PDL din judeţ, la Centrul de Afaceri din Timişoara.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.