Becali către fiica sa: “Nici o logodnă până la ieşirea mea din închisoare!”

Gigi Becali a dat ordin din închisoare ca fiica sa cea mare, Teodora Becali, să nu facă nici măcar logodna până când nu va fi liber. Mesajul a fost transmis de Virgil Becali, vărul şi mâna dreaptă a lui Gigi Becali.

„Vreau să vă spun ca mi-a transmis Gigi Becali că nu face nici o nuntă, nici o logodnă, nimic nu se face până nu iese el afară! Asta să fie clar!”, a declarat Virgil Becali pentru România TV.

Întrebat dacă Gigi Becali va pregăti nunta fiicei sale de Crăciun, atunci când, probabil, va primi o nouă permisie de cinci zile, Virgil Becali a răspuns: „Nu pregăteşte nimic!”.”În legătură cu aceste cinci zile este dreptul lui Gigi Becali şi trebuie să le ia în fiecare lună, nu doar de Crăciun! Mai are de luat 45 de zile! Păi, când le ia, după ce iese?”, a mai precizat Vicrgil Becali.

Vărul lui Gigi Becali a mai spus că „nunta va avea loc doar după ce va ieşi Gigi Becali, dar nu ştiu când”.”Eu nu ştiu ca viitorul ginere să fie angajat la Steaua, nu ştiu ce se petrece acolo”, a mai spus Virgil Becali.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.