Zanfir Iorguș nu vine cu mâna goală la PSD

Fostul primar al Mangaliei Zanfir Iorguș a demisionat din PDL și s-a înscris în PSD. Împreună cu acesta, au plecat şi cei șase consilieri locali democrat-liberali din Mangalia. Zanfir Iorguș a fost primar al municipiului Mangalia în perioada 1996 – 2008.

Zanfir Iorguș a declarat că atât el, cât şi consilierii PDL, îşi asumă responsabilatea trecerii la PSD.

„Am încercat cât am fost la PDL, după alianța cu PNL, să realizăm majoritatea, dar nu am reușit. Am spus că Mangalia are nevoie de o majoritate în Consiliul Local. Am considerat că aceasta se poate face doar în acest mod și am ajuns la această decizie”, a spus fostul primar, citat de Mediafax.

Iorguş a pus trecerea n barca puterii pe seama lipsei de comunicare dintre consilierii PDL și primarul municipiului Mangalia. „Urmează să facem demersurile ca dialogul cu primarul să fie cel pe care ni-l dorim. Acum sunt 12 consilieri care vor vorbi aceeași limbă”, a mai spus Iorguș.

În prezent, PSD deține majoritatea în Consiliul Local Mangalia, având 12 consilieri din cei 19. Patru consilieri sunt de la PNL, doi de la PPDD și câte unul de la PRM și PC. Odată cu trecerea la PSD, Iorguș a preluat și conducerea organizației social-democrate Mangalia. Zanfir Iorguș a avut 3 mandate de primar al municipiului Mangalia, între 1996 – 2008.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.