Ponta îl contrează pe Băsescu pe Facebook

Premierul Victor Ponta susține că declarațiile președintelui Traian Băsescu, precum și indicația referitoare la opera a lui Brâncuși ”reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcție atât de importantă în stat”, informează Agerpres.

”Atacul lui Traian Băsescu la adresa magistraților, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum și indicația referitoare la câți bani trebuie dați pentru o operă a lui Brâncuși reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcție atât de importantă în stat!”, scrie Ponta joi pe pagina sa de facebook.

Reacția premierului vine după declarațiile formulate de președintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. Șeful statului a spus că sunt magistrați care țin neapărat să facă politică și a adăugat că prin afirmațiile pe care le face nu divulgă ”niciodată secrete din dosare penale”.

De asemenea, președintele Băsescu a susținut că Executivul ar fi trebuit să aloce bani pentru ca opera lui Brâncuși ”Cumințenia Pământului” să intre în proprietatea statului și a criticat alocările bugetare făcute la rectificare și acordarea de fonduri primăriilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.