Tăriceanu: Iohannis este un Băsescu cu față umană!

Share:

Candidatul independent la Președinție susținut de Partidul Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat joi, la Galați, despre Klaus Iohannis, candidatul ACL, că este ”un fel de Băsescu cu față umană”,informează Agerpres.

Tăriceanu a explicat că pentru a fi președintele țării ,,nu te duci și te califici la locul de muncă, la Cotrocen”‘. ,,Nu înveți acolo din mers. Sunt lucruri care trebuie acumulate din timp, pe bază de experiență, dar să ai și o anumită viziune și rezultatele să te recomande. Din păcate, la acest capitol, când mă refer la candidații de dreapta cu care sunt în competiție directă văd că este o mare secetă”, a spus Tăriceanu.

În context, candidatul la prezidențiale a spus despre Klaus Iohannis că este lipsit de experiență și că prin gafele pe care le face este un fel de Băsescu cu față umană. ,,Domnul Iohannis, cu experiența lui limitată de primar, nici măcar nu gândește la așa ceva, nicidecum să se implice într-o dezbatere cu privire la rolul președintelui, modul în care este Constituția interpretată. Văd că face o serie de gafe. Crede că modelul Băsescu trebuie repetat, președintele dă jos premierul, îl pune pe altul, în funcție de preferințe. Văd că de fapt dânsul este o copie a lui Băsescu, am spune așa, un fel de Băsescu cu față umană’, a afirmat Tăriceanu.

Tăriceanu s-a aflat joi la Galați, unde a efectuat o vizită pe platforma siderurgică ArcelorMittal, a avut o întâlnire cu alegătorii și a participat la inaugurarea Clubului Ideilor Liberale.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.