Ioana Băsescu, audiată la DNA în dosarul terenurilor de la Nana

0

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a fost audiată de procurorii DNA în dosarul terenurilor pe care le deţine în comuna Nana, din judeţul Călăraşi.

Ea a fost chemată în faţa procurorilor anticorupţie în urmă cu două săptămâni, ca martor în dosarul celor 290 de hectare de teren achiziţionate în comuna călărăşeană Nana, care au fost retrocedate ilegal, informează Romania TV.

În dosarul retrocedărilor ilegale de la Nana sunt urmăriţi penal mai mulţi funcţionari care au făcut parte din comisia de retrocedare. Dosarul a fost deschis la sesizarea Corpului de Control al premierului Victor Ponta.Ioana Băsescu a trebuit să le explice anchetatorilor, printre altele, cum a cumpărat tocmai acel teren şi cum a intrat în legătură cu italianul de la care a făcut achiziţia şi a cărui firmă era inactivă în acel moment.

În dosar sunt vizate în total aproximativ 100 de persoane şi zilnic au loc audieri la DNA. Dacă se va dovedi că Ioana Băsescu nu a fost cumpărător de bună credinţă, aceasta riscă să rămână fără proprietate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.