Gabriela Firea continuă cu diversiunile la adresa lui Iohannis

1

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea consideră că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis va impune noi măsuri de austeritate.

„Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că dl. Klaus „Ghinion” Iohannis vorbește ca Traian Băsescu și minte ca Traian Băsescu. Ultima dovadă în acest sens a venit aseară, când, în cadrul unei emisiuni televizate, candidatul ACL a îndrăznit să vorbească despre reducerea TVA, în condițiile în care face echipă, și se laudă cu asta, chiar cu cei care au majorat TVA de la 19 la 24%”, susţine Gabriela Firea, într-o declaraţie de presă, potrivit Romaniatv.net.

„Știe oare dl. Klaus „Ghinion” Iohannis cât este TVA la pâine? Îi spun eu: 9%. Știe oare dl. Klaus „Ghinion” Iohannis cine a redus TVA la pâine de la 24 la 9%? Îi spun tot eu: guvernul Victor Ponta. Știe oare dl. Klaus „Ghinion” Iohannis că guvernul Ponta se pregătește să reducă TVA la produsele agro-alimentare și la cele bio? Nu știe, pentru că tot ceea ce spune candidatul ACL demonstrează un singur lucru, acela că odată instalat la Cotroceni va aduce din nou măsurile de austeritate, va tăia pensiile și salariile, va reînchide școlile și spitalele și va anula toate măsurile de sprijin pentru categoriile dezavantajate”, a completat Gabriela Firea.

Citește și
1 Comentariu
  1. Gusty spune

    …..acest specimen cu numele : klaus „ghinion” iohannis este un specimen castrat chimic shi sus (la creier), shi jos (la outze)……trebuie sã disparã, cât mai repede shi la propriu shi la figurat, pânã nu-i prea târziu………..nu îi este permis sã mai sfideze shi sã batjocoreascã ROMÂNII………

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.