Gigi Becali a făcut circ la Tribunal

0

Gigi Becali a făcut circ în sala de judecată. Omul de afaceri a ţipat şi a refuzat să jure pe Biblie pe motiv că nu ar fi ortodoxă. Mai mult, Gigi Becali a refuzat să depună mărturie împotriva lui Puiu Popoviciu şi a susţinut că se roagă pentru duşmanii săi. 

Gigi Becali a fost adus, luni, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a fi audiat ca martor în dosarul lui Puiu Popoviciu, privind terenul de la Institutul Agronomic. Inedit este faptul că Gigi Becali a fost adus de la Constanţa cu ambulanţa Penitenciarului Poarta Albă, informează Romaniatv.net.

Gigi Becali nu părea să aibă probleme şi, din imaginile surprinse la „debarcarea” sa, nici nu părea să poarte gulerul cervical la care apelează din cauza durerilor insuportabile provocate de hernia de disc de care suferă.

Mai mult, Gigi Becali a refuzat să jure pe Biblie pe motiv că nu e ortodoxă. A vrut în schimb să jure pe cruciulita pe care o poarta la gat. Latifundiarul din Pipera a refuzat să depună mărturie împotriva lui Puiu Popoviciu, i-a cerut iertare şi le-a spus judecătorilor că diseara va face o rugaciune pentru inculpatii in inchisoare.

Becali  a fost adus luni în faţa magistraţilor Curţii de Apel pentru o tranzacţie imobiliară cu un teren din Băneasa. Este acelaşi dosar în care şi omul de afaceri Gabriel Popoviciu e acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi dare de mită. Alte zece persoane au fost trimise în judecată alături de el.

Terenul a aparţinut Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, iar prejudiciul este estimat la 620 de milioane de lei. Gigi Becali va fi adus în instanţă, în acest caz, în calitate de martor denunţător.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.