Dragnea, dispus să facă alianță cu Vangelie

0

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în cadrul unei reuniuni electorale, că România trebuie să fie „o țară respectată, să fie pusă acolo unde îi e locul, nu să primească lecții de la toți”, informează Agerpres.

Dragnea i-a îndemnat ironic pe social-democrații din sectoarele 1, 5 și 6, prezenți la mitingul de la Sala Palatului, să ia aminte de niște nume „care să-i unească în cuget și în simțiri”: Elena Udrea, Traian Băsescu, Monica Macovei, Vasile Blaga, Adriean Videanu, dar și „bunica pe care ei o pun în fereastră, ca să primească pensia, Klaus Iohannis”.”Și Marian (n.r.—Vanghelie), am înțeles apropo-ul tău: Sunt dispus să fac echipă și cu tine”, a continuat Liviu Dragnea, referindu-se la conducerea PSD.

În opinia vicepremierului, anii de dezbinare trebuie să ia sfârșit, apreciind că actualul președinte „așa a gândit el că trebuie să conducă România — o țară în care poporul suferă, care nu e mândru în țara lui, și din care tinerii pleacă afară”. „Cel mai mare proiect al lui Victor Ponta este unirea. Acest popor nu mai trebuie să fie dezbinat. Victor Ponta este cel care poate uni românii'”, a spus el.

Liviu Dragnea a mai afirmat că, în urma unei recente vizite efectuate alături de premierul Victor Ponta în Italia, a constatat că „românii din afară încep să aibă din ce în ce mai multă încredere” în candidatul PSD-UNPR-PC la prezidențiale.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.