Accident teribil în localitatea Tunari!

Un cumplit accident a avut loc, duminica, în localitatea Tunari din apropierea Bucureştiului. Dascălul din comună se alfa în maşină cu un băieţel de opt ani luat în plasament. Acesta nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de tren.

Dascălul şi copilul au ajuns la spital, dar micuţul a murit după câteva ore.”Am avut o sincopă de 20-30 de secunde, de confuzie. Ascultam muzică, dar am avut o ameţeală, o confuzie. M-am trezit pe linia de tren, l-am văzut că vine şi m-am dus, dar era prea aproape. Maşina s-a-nvârtit pur şi simplu. Am fost conştient tot timpul”, a mărturisit dascălul.

Băieţelul care a murit în cumplitul accident accident era luat în plasament de mama dascălului, împreună cu alte două surori mai mici.”Îl luam cu mine la slujbă. Trecusem pe la cineva în vizită un pic şi veneam acasă. Dacă trebuie să răspund, o să răspund”, a spus bărbatul.

Martorii spun că şoferul nu a văzut trenul venind şi deşi au strigat la el să se oprească, nu a frânat deloc. Vorbea la telefon. Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns ambulanţe şi pompierii de la descarcere. Copilul a fost trapsortat la spital cu un elictopter smurd.

Un accident asemănător s-a petrecut în acelaşi loc în urmă cu trei săptămâni.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.