Cod galben de ceaţă

0

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineață, mai multe atenționări nowcasting Cod Galben de ceață ce determină vizibilitate scăzută în mai multe județe din țară, inclusiv drumurile naționale și europene aferente precum și A1, A2 și A3, valabile până la ora 12,00.

Conform site-ului Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, pe arii extinse în județele Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița și Brăila, precum și local în județele Ilfov și Buzău, inclusiv drumurile naționale și europene aferente precum și A1,A2 și A3, se va semnala ceață ce determină vizibilitate scăzuta local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Același fenomen de ceață ce determină vizibilitate scăzuta local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri se va semnala pe spații relativ extinse în județele Vrancea, Vaslui și Galați, local în județele Bacău, Neamț și Botoșani și izolat în județul Iași, inclusiv drumurile naționale și europene.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.