Ponta intră într-un scurt concediu

0

Premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmând să fie aplicată în perioada 19-24 noiembrie.

Decizia de delegare a atribuţiilor a fost semnată marţi de şeful Guvernului, informează Mediafax. Surse oficiale au declarat anterior că premierul Victor Ponta va intra într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, interval în care activitatea Guvernului va fi coordonată de către vicepremierul Gabriel Oprea.

Potrivit acestora, premierul a simţit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidenţiale, pe care le-a pierdut în faţa lui Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta a declarat că este „trist”, că îi pare foarte rău pentru cei care l-au sprijinit în alegeri şi a arătat că în zilele următoare „o să stea puţin cu familia sa, care suferă mai mult decât el”.”Bineînţeles că sunt trist, îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. În acestă seară, zilele următoare, o să stau puţin cu familia mea, care suferă mai mult decât mine, dar mâine avem şedinţă de Guvern şi de săptămâna viitoare ne facem datoria”, a precizat Ponta, luni.

Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis, care a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.