Sfatul lui Iliescu pentru Iohannis

Share:

Fostul şef de stat Ion Iliescu a fost întrebat, vineri, ce sfat i-ar da lui Klaus Iohannis şi dacă acesta se va ridica la nivelul aşteptărilor create, el arătând că nu vrea să dea calificative nimănui şi că, în opinia sa, preşedintele ales este un om dotat cu calităţile necesare ca să înveţe.

„Domnul Iohannis vine cu experienţa de primar, un primar respectat şi într-o zonă de ţară gospodărită. (..) Deci vine cu această încărcătură, cu această marcă a sibienilor care sunt respectaţi de toată lumea. Dar una este experienţa la nivelul unui oraş şi alta este la nivel de ţară. Dar, mă rog, este un om dotat cu calităţile necesare ca să înveţe, cum am învăţat cu toţii în fond”, a spus Iliescu.

Întrebat dacă Iohannis se va ridica la nivelul aşteptările create, Iliescu a răspuns: „Nu vreau să dau nicun fel de calificative nimănui şi nici să fac prognoze”.”Fiecare dintre noi, când am început, eram neştiutori. Deci viaţa ne învaţă. Pe lângă şcoala pe care o parcurgem cu toţii, viaţa este cea mai mare şcoală. Totul este calitatea fiecăruia să înveţe sau nu din ce-i oferă viaţa”, a mai spus Iliescu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.