Daniel Constantin: Nu sunt multe de schimbat la PC

0

Președintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a declarat marți, după ședința Biroului executiv al partidului, că este de acord cu ceea ce a susținut premierul în privința remanierii guvernamentale, în sensul că Executivul trebuie să aibă o structură „ceva mai suplă”, dar a precizat că „nu sunt multe de schimbat la PC”., informează Agerpres.

„Vom discuta și aceste aspecte, nu cred că sunt multe de schimbat la PC, dar cred și eu — sunt în asentimentul premierului — că în momentul de față trebuie să avem o structură a Guvernului ceva mai suplă și, în egală măsură, să venim cu un suflu nou. Asta nu înseamnă că avem lucruri extraordinare de reproșat anumitor colegi. E nevoie probabil de o altă abordare și de anumiți oameni care să schimbe modalitatea în care s-a comunicat cu cetățenii, pentru că eu sunt convins că mulți colegi au făcut lucruri extraordinare, pe care cetățenii nu le cunosc în momentul de față. Sigur, dacă muncești și nu marchetezi, ca să spunem așa, sau dacă nu prezinți foarte bine ceea ce ai realizat, degeaba ai realizat”, a precizat Constantin.

Întrebat dacă PC își va schimba propunerile în cazul unei remanieri a Guvernului, Constantin a spus că va analiza aceste aspecte în forurile de conducere, cel mai probabil săptămâna viitoare. „Nu a venit acel moment, așa că noi astăzi nu am putut decât să ne bucurăm că există această intenție și vom analiza probabil săptămâna viitoare. Vă reamintesc că avem două propuneri în momentul de față: Ministerul Agriculturii și Ministerul Societății Informaționale. Nu cred că vor fi schimbări vizavi de propunerile noastre”, consideră liderul PC.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.