Rareş Bogdan îl pune, din nou, la punct pe Ponta

0

Rareş Bogdan neagă cu desăvârşire faptul că ar fi ofiţer acoperit,  aşa cum l-a numit premierul Victor Ponta. Jurnalistul i-a răspuns premierului printr-o postare pe facebook-ul său în care explică cum a reuşit să obţină informaţii despre vacanţa lui Victor Ponta din Dubai.

„Am devenit tinta directa a lui Victor Ponta. Asa raspunde premierul Romaniei la comentariile si dezvaluirile mele si ale romanilor din diaspora, vis-a vis de prezenta lui in Dubai. La cat sunt eu de vorbaret si „descoperit”, cine sa ma ia pe mine sa joc un rol sub acoperire? :))

Domnul Ponta consideră probabil că cei 3 milioane de români din afara graniţelor sunt toţi ofiţeri acoperiţi, pentru că pozele primite de mine pe reţeaua de socializare Facebook sunt de la doi români. În clubul Cavalli, de unde am primit şi nota de plată, fotografia este trimisă de Amon Mircea, un sibian. El a postat pe Internet şi povestea întregii nopţi a domnului Ponta. Colegul meu Lucian Mândruţă a discutat cu Amon Mircea până aseară târziu. Omul era îngrijorat că va fi dat afară, din fericire a scăpat. Managerii clubului au fost mai inteligenţi decât premierul României şi şi-au dat seama că omul nu a făcut nimic ilegal – a postat o notă de plată şi a vorbit despre vizita premierului României, un VIP, acolo, la acel club”, scrie Rareş Bogdan pe facebook-ul său.

Jurnalistul Rareş Bogdan nu s-a limitat însă la a dezminţi acuzaţiile lui Ponta.

„Domnul Ponta, pentru a ieşi din această ecuaţie, încearcă să arunce cu noroi. Să fie lucrurile clare: dacă aş fi fost ofiţer de informaţii aş fi fost cât se poate de mândru de această chestiune, dar lucram într-o structură de informaţii, nu în presă. Mergeam în SRI, la SIE, la 0962, la alte structuri. Atâta vreme cât lucrez în presă sunt jurnalist, asta nu înţelege domnul Ponta. De cariera mea nu s-au ocupat cei de la SIE. Nu a trebuit să vină George Maior să mă ajute să devin premier, nu a trebuit să vină ofiţerii de legătură de la Paris ca să mă transfome dintr-un procuror slab sau prost, cum a fost domnul Ponta, într-un politician, nu a trebuit să mă ducă nimeni de mână la domnul Adrian Năstase în birou să mă facă şef al Corpului de Control. La mine lucrurile sunt foarte simple. Eu sunt jurnalist, am o carieră de 12 ani în jurnalism şi rămân jurnalist. Astfel de lucruri îl descalifică pe domnul Ponta. El ar fi trebuit să spună lucruri mult mai simple: de ce nu au putut vota românii din diaspora, şi să nu dea explicaţii puerile. Trebuia să ne explice de ce a minţit că merge cu familia pentru a se odihni – şi am apreciat acest lucru – şi în realitate dănţuia în două dintre cele mai exclusiviste şi scumpe cluburi din Abu Dhabi şi Dubai. De ce ne-a explicat că va merge alături de familie pentru a se retrage, dar dânsul era lângă Sebastian Ghiţă şi lângă o brunetă focoasă. Dacă domnul Ponta doreşte să mă facă să vorbesc, credeţi-mă că îl ajut mai mult decât Traian Băsescu sau Ludovic Orban să îi fie ruşine să iasă pe stradă”, mai scrie Rareş Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.