Sebastian Ghiţă, noi atacuri la adresa lui Vanghelie şi Iliescu

Share:

800 de tineri care l-au sprijinit pe Ponta în campanie, din toate județele, s-au întâlnit joi seară la Clubul Fratelli din București. Sebastian Ghiță si echipa de campanie a lui Victor Ponta au fost cei care au organizat evenimentul. 

Peste 18.000 de tineri sub 30 de ani au lucrat în campania lui Victor PontaSebastian Ghiță şi echipa de campanie a lui Victor Ponta au organizat un eveniment pentru a le mulţumi, informează Romaniatv.net.

Sebastian Ghiță a vorbit în fața acestora la începerea evenimentului strigând : „Vanghelie e aici?””Iliescu e aici ?” „Nuuuuu !!!”, au răspuns cei prezenți.

Potrivit unor participanți, Sebastian Ghiță le-a sugerat că o nouă structură politică a tinerilor va apărea curând și, în același discurs, a cerut ca tinerii din România si firmele mici românești să aibă şanse egale în fața autorităților române cu firmele şi investitorii străini. În același ton politic, Ghiţă le-a spus că avem nevoie de investitii străine, dar că trebuie să promovam si să protejam tinerii din România care vor să muncească si să aiba un viitor în tara lor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.