Incendiu puternic în Rucăr, județul Argeș. Patru case, mistuite de flăcări!

Flăcări până la cer, sâmbătă dimineaţă la Rucăr, în judeţul Argeş. Un incendiu puternic a cuprins patru case. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, iar localnicii au sărit şi ei să dea o mână de ajutor. O bătrână şi-a pierdut viaţa.

În momentul izbucnirii incendiului, proprietarii caselor dormeau. Au fost treziţi din somn de zgomot şi au reuşit să se salveze. Autorităţile au fost anunţate de urgenţă, potrivit România TV.

La ora 5.40 am fost anunţat de producerea unui incendiu. Incendiu era de o amploare extraordinar de mare. O bătrână nu a fost scoasă din flăcări. Focul a izbucnit într-o zonă foarte înghesuită, cu multe case din lemn„, a declarat primarul din Rucăr, Ionel Dulamă. Din fericire, primăria din Rucăr are două maşini de intrevenţie, iar în scurt timp au primit şi ajutorul pompierilor din Câmpulung.

Din nefericire, femeia în vârstă de 79 de ani, care iniţial fusese dată dispărută, a fost găsită moartă într-una dintre locuinţele distruse de flăcări, a declarat agentul principal Mădălina Sima, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Casele construite din lemn şi podurile pline cu fân au dus la propagarea incendiului cu repeziciune. Minute în şir, din cauza flăcărilor extrem de mari, pompierii nu au reuşit să se aporpie. Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiu. Pagubele sunt importante.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.