Edi Iordănescu, noul principal la Pandurii

Gruparea Pandurii Târgu Jiu, a anunţat, marţi, pe site-ul oficial că Eugen Pârvulescu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului, iar Edi Iordănescu a fost numit antrenor principal. Noul tehnician al echipei Pandurii a semnat un contract pe un an şi jumătate cu posibilitate de prelungire.

„Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunţă oficial astăzi faptul că noul preşedinte al clubului este Eugen Pîrvulescu. Tot astăzi s-a oficializat şi numirea noului antrenor al echipei în persoana lui Edi Iordănescu”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării gorjene.

Eugen Pârvulescu se întoarce astfel la gruparea Pandurii Târgu Jiu, de unde a plecat la începutul lunii august, ulterior ocupând funcţia de director sportiv la Universitatea Cluj. Iordănescu, în vârstă de 36 de ani, va fi ajutat la Pandurii Târgu Jiu de Ionuţ Stelescu (antrenor secund şi preparator fizic), Alexandru Radu (antrenor secund) şi Bogdan Pârvu (antrenor cu portarii).Edi Iordănescu îl înlocuieşte la Pandurii Târgu Jiu pe antrenorul Petre Grigoraş, care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă în 8 decembrie.

Tehnicianul Edi Iordănescu, fiul selecţionerului Anghel Iordănescu, a mai antrenat la FCM Târgu Mureş, Fortuna Brazi şi a fost interimar pentru o scurtă perioadă la Steaua Bucureşti.

Pandurii Târgu Jiu se află la finalul turului pe locul 12 în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte, şi este calificată în semifinalele Cupei Ligii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.