Schimbări la PSD în comisiile senatoriale

0

Purtătorul de cuvânt al grupului senatorial al PSD, Gabriela Firea, a anunțat marți că social-democrații au aprobat o serie de modificări în componența unor comisii permanente, modificările fiind determinate „de numirea unor senatori în funcții de miniștri”.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD remis Agerpres, în locul lui Cristian Dumitrescu a fost numit în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport Mihnea-Cosmin Costoiu, urmând ca Dumitrescu să facă parte din Comisia pentru cultură.”Senatorul Neculai Bereanu va face parte din Comisia de muncă, familie și protecție socială în locul senatorului Liviu-Marian Pop, care va face parte din Comisia pentru privatizare și administrarea activelor statului. Funcția de președinte al Comisiei de muncă, familie și protecție socială va fi preluată de senatorul Mitu Augustin Constantin”, precizează Gabriela Firea.

În Comisia pentru afaceri europene, Titus Corlățean va avea calitatea de membru, înlocuindu-l pe senatorul Adrian Anghel, informează sursa citată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.