Senatoarea Steliana Miron, motiv de scandal în PNL

0

Senatoarea PNL de Suceava Steliana Miron vrea să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. Ea şi-a anunţat sâmbătă candidatura în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.

„Sâmbătă, într-o conferinţă de presă, mi-am anunţat intenţia de a candida la primăria Radăuţi. Am luat această decizie pentru că în Municipiul Rădăuţi primarul ales a fost arestat şi suspendat, iar în momentul de faţă este numit un interimar care lucrează în detrimentul cetăţenilor”, a declarat Steliana Miron într-o intervenţie telefonică la România TV.

Senatoarea PNL a mai spus că „până în prezent nu şi-a anunţat intenţia de a candida niciun membru din PDL”. În opinia senatoarei, „PDL are ca şi PNL interesul de a pune un candidat care ca câştiga, un candidat care să fie în interesul cetăţenilor”.

„PDL deja are o experinţă prin primarul care a fost arestat şi care este cercetat pentru fapte de corupţie şi cred că în interiorul partidului se va găsi înţelegere şi se va găsi un candidat din partea PNL”, a mai spus Steliana Miron.

Liderul PDL Cezar Preda avertizează că fiecare candidatură pentru orice funcţie în România din partea PNL se depune „în urma unei decizii a Biroului Permanent judeţean, în urma unor consultări sociologice”.

„Lucrurile sunt lămurite clar printr-o circulară pe care a primit-o fiecare dintre noi. Candidaturile pentru orice funcţie în România din partea PNL se depun în urma unei decizii a Biroului Permanent judeţean, în urma unor consultări sociologice. Că fiecare dintre noi ne trezim că vrem să candidăm, asta nu e nici nou, nici vechi. Este în firea fiecărui om să-şi dorească ceva. PNL se află acum într-o postură în care nu-şi poate permite să rateze nimic. Va intra în bătălie cu acei candidaţi pe care comunităţile locale şi-i doresc”, a declarat Cezar Preda, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Steliana Miron a fost aleasă senator al României într-un colegiul din judeţul Suceava. În momentul de faţă municipiul Rădăuţi este condus de primarul interimar Tiberiu Maerean, din partea PSD, după ce primarul ales al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a ajuns la închisoare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.