Zgonea: Blaga și Gorghiu vor să fie președinții Senatului și Camerei

0

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a comentat, vineri, declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis privind preferinţa pentru un Guvern PNL, spunând că „nu este nicio surpriză” şi a arătat că şi liderii PNL vor să fie preşedinţi ai celor două Camere ale Parlamentului.

„Nu este nicio surpriză, nu este nimic nou sub soare. Trebuie să ne uitam un pic la politică şi sa vedem care sunt chestiunile: Catalin Predoiu conduce un Guvern din umbra, tinta e de a ajunge la guvernare, domnul Blaga doreste sa fie presedintele Camerei Superioare, nu e prima data, doamna Gorghiu doreste sa fie presedintele Camerei Deputatilor.”E o chestiune foarte simpla, nu trebuie să ne supărm, trebuie sa ne bucuram. Intram si noi intr-un joc politic normal in care Opozitia are pentru fiecare functie din statul roman cate un om pe care il pregateste, care nu mai invată pe funcţie cum să se comporte. Este o chestiune de normalitate”, a spus Valeriu Zgonea.

Întrebat de unde are astfel de informaţii, şeful Camerei a răspuns: „Dupa 20 de cred ca am si eu o experienta si pot sa imi dau seama. Domnul Predoiu a şi spus acest lucru, domnul Blaga a lasat de inteles, doamna Gorghiu e normal, e co-presedintele partidului si n-are alta functie pe care sa o ceara”, a spus Zgonea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.