Raportul intern al SRI, prezentat în absența lui Coldea

0

Raportul intern al SRI, realizat în urma acuzaţiilor Elenei Udrea, este prezentat luni, la această oră, Comisiei parlamentare de control a Serviciului de către o comisie internă a SRI, la dezbaterea sa urmând să absenteze directorul interimar al Serviciului, Florian Coldea.

Comisia internă a SRI, care a realizat ancheta internă în urma acuzaţiilor Elenei Udrea, prezintă acest document comisiei parlamentare.

Senatorul PSD Daniel Savu a fost întrebat dacă raportul intern de anchetă a fost înaintat comisiei parlamentare. „Da, dar vine chiar generalul care l-a făcut. Ăsta e un capitol separat, raportul intern (…) E în dezbatere (subiectul legat de acuzaţiile Elenei Udrea, n.r.), dar vine raportul intern care se prezintă în lipsa domnului general Coldea, pentru că este o chestie de subordonare. După ce mai avem întrebări de pus vine şi raportul, ne facem o imagine completă. Dar vrem ca la întrebări să stea şi cei care au făcut raportul ăsta, ca să ştim ce vrem noi să întrebăm”, le-a spus senatorul PSD jurnaliştilor care aşteaptă concluziile audierilor.

 El a menţionat că generalul Coldea va pleca de la audieri în momentul prezentării raportului, document care nu a fost înaintat Comisiei înaintea şedinţei de luni.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.