Un TIR spulberă o mașină la Brăila. Un mort și un rănit grav!

O fetiţă de 10 ani se luptă pentru viaţa ei, după ce şi-a pierdut mama într-un grav accident rutier, pe un pod din judeţul Brăila. Amândouă se aflau în maşina condusă de tatăl copilei, care a virat pe contrasens când un şofer a frânat brusc în faţa lui.

Accident grav la Brăila. Un autoturism a fost acroşat de un TIR şi a lovit un parapet. Impactul a fost atât de violent încât le-a aruncat pe mama şi pe fiica ei peste marginea podului, pe o altă şosea.

Începe o luptă contracronometru, la câţiva metri mai jos de locul unde maşina a fost spulberată de TIR. Şoferul autoturismului a scăpat cu viaţă, dar e distrus de durere. Medicii încearcă să le salveze pe soţia şi pe fiica lui de 10 ani, în două ambulanţe. Lovită pe contrasens, maşina s-a oprit în balustrada de fier. Caroseria s-a dezmembrat în impactul puternic, iar copila şi mama ei au fost aruncate peste marginea podului.

La bord au rămas doar şoferul şi soacra lui, care s-au ales cu răni uşoare. Oamenii plâng şi se roagă pentru o minune. Pe drumul către spital, fiica bărbatului a intrat în comă. Pe ea medicii au trimis-o către secţia de chirugie a spitalului Bagdasar Arseni din Bucureşti. Mama ei, însă, n-a mai avut nicio şansă.

Tragedia s-a produs când şoferul ar fi încercat să evite o maşină, faţă de care n-ar fi păstrat distanţa regulamentară. Omul a virat pe contrasens, în faţa TIR-ului condus regulamentar.

Tatăl al cărui copil se zbate pentru viaţă este cercetat penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.