Marko Bela, despre revocarea lui Tăriceanu și o nouă majoritate

Share:

Senatorul UDMR, Marko Bela, a declarat, marţi, că PNL nu a iniţiat discuţii cu Uniunea pe tema revocării lui Călin Popescu Tăriceanu de la şefia Senatului sau a formării unei noi majorităţi.

Marko Bela a spus că nu are informaţii despre un eventual demers al PNL privind revocarea lui Călin Popescu Tăriceanu, iar dacă acest lucru se va întâmpla, UDMR va lua o decizie la nivel de conducere.”O astfel de decizie nu se ia la nivelul grupului parlamentar, ci la nivel de conducere UDMR. Este o decizie foarte importanta şi va fi luată la nivel de conducere. Dar e la nivel de teorie, nu am cunoştinţă de un asemenea demers.”, a spus Marko.

Totodată, senatorul a precizat că UDMR nu a avut discutii cu PNL nici pentru formarea unei noi majoritati în Senat: „E decizia întregii organizaţii in ce directie mergem, cu cine mergem în coaliţie.”

În privinţa votului din Comisia Juridica în favoarea candidatului PNL pentru funcţia de judecator CCR, Marko a explicat că UDMR a votat „persoana candidatului” şi nu provenienţa politică a acestuia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.