O femeie din Galaţi şi-a înjunghiat mortal soţul

0

O femeie din Galaţi şi-a înjunghiat mortal soţul. Vecinii cred că femeia suferea de depresie din cauza datoriilor la bănci. Femeia a recunoscut crima şi a ajuns după gratii.

Bărbatul a încercat să fugă dar s-a prăbuşit în faţa blocului. Cu ultimele puteri, i-a spus unei vecine că nevasta l-a înjunghiat. Femeia a recunoscut totul în faţa anchetatorilor şi a fost reţinută, potrivit România TV.

Doru Ifrim avea 53 de ani şi aparent ducea o viaţă bună împreună cu soţia lui mai în vârstă cu cinci ani. Bărbatul a încercat să se salveze şi a fugit din faţa soţiei furioase. Prea târziu însă. El s-a prăbuşit în faţa blocului. Mai mulţi trecători au chemat ajutor, iar omul a fost dus la spital. El a murit pe masa de operaţii. „Era cu capul în jos, el a coborât jos şi chiar în faţa geamului zice Zânica m-a înjunghiat, Zânica m-a omorât”, a declarat vecina care l-a găsit.

„Era într-un şoc hemoragic sever. S-a intervenit chirurgical de urgenţă, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată. Decesul a survenit în timpul intervenţiei chirurgicale”, a declarat Lucica Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi.

Vecinii cuplului din Galaţi au fost şocaţi când au aflat ce s-a întâmplat. Ei spun că cei doi nici măcar nu s-au certat în momentul nenorocirii. Soţia nu a încercat să se apere în faţa anchetatorilor, a recunoscut crima şi a ajuns după gratii. Nimeni nu-şi explică gestul cumplit al femeii. Vecinii pun răbufnirea criminală pe seama unor probleme financiare. Cei doi soţi aveau datorii la mai multe bănci.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.