Darius Vâlcov, audiat la DNA

0

Ministrul de Finanţe, Darius Vâlcov, a sosit, vineri după-amiază, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Potrivit România TV, Darius Vâlcov este audiat în calitate de suspect într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada când acesta era primar la Slatina. Potrivit unor surse judiciare, alte două persoane vor fi audiate la DNA în acelaşi dosar.

Darius Vâlcov nu a făcut nici un fel de declaraţie la intrarea în sediul DNA. Potrivit România TV, Darius Vâlcov a fost adus cu mandat într-o maşină a Ministerului de Finanţe, însoţită de un automobil al DNA.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de o audiere într-un dosar de corupţie mai vechi, din care urmează să fie disjunsă o nouă cauză. Dosarul a fost înregistrat la DNA în septembrie 2014. Procurorii anchetează modul în care au fost semnate unele contracte de către municipalitatea din Slatina de pe vremea când Darius Vâlcov era primar în acest oraş, adică în perioada iunie 2004-martie 2012. La sediul DNA urmează să fie aduşi şi alţi doi complici, susţin aceleaşi surse.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.