Alina Gorghiu susține că este amenințată și urmărită!

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a postat, joi, pe Facebook, un răspuns la atacurile mediatice la adresa sa în care a precizat că nu o impresionează nici ameninţările primite în ultimele zile, cu precădere în ziua votului din Senat în cazul Şova şi nici maşinile din „coloana neoficială”, care o însoţesc de câteva luni.

Copreşedintele PNL acuză atacurile mediatice din ultimele zile care „nu sunt altceva decât subiecte care de-a lungul timpului au mai fost încălzite, cu aceeaşi credibilitate: zero”.”Domnul Victor Ponta şi asociaţii au stârnit stihiile pentru a demonstra românilor că sunt fie Elena Ceauşescu, fie Elena Udrea. Oare atât de mult se teme domnul Ponta de consecinţele legale, nu cele impuse de domnul Tăriceanu, ale votului din Senat încât să mobilizeze atâtea energii împotriva mea? Nu consider linşaj ceea ce face dl Ponta prin interpuşi, ci o comedie, cu o regie de categoria C”, a postat Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook, relatează Romaniatv.net.

Copreşedintele PNL mai spune că nu va răspunde punctual, aşa cum şi-ar dori cei care distribuie „mizerii pentru Ponta” şi menţionează că cei care trebuie să se scuze sunt cei care orchestrează această campanie.

„Pentru dl Ponta am un singur răspuns: procesul de repunere în legalitate a hotărârilor Senatului României nu se va opri şi, mai devreme sau mai târziu, România va avea norocul să aibă un prim-ministru decent. Pentru cei sincer îngrijoraţi de avalanşa de subiecte şi «dezvăluiri» reîncălzite (pe multe dintre ele le-am lămurit de-a lungul timpului) le transmit atât: fiţi liniştiţi, nici ameninţările pe care le-am primit, mai ales, în ultimele zile, cu precădere în ziua votului de la Senat, nici maşinile din coloana neoficială, care mă însoţesc de câteva luni, nici isteria mediatică la comandă nu mă impresionează”, mai precizează Alina Gorghiu.

Aceasta afirmă că „nu există nimic în activitatea sa politică şi profesională care să fi fost vreodată în contradicţie cu legile României, iar restul sunt invenţii”.

„În final, vă prezint noua mea identitate vizuală, aşa cum mi-a fost creionată de către fanii lui Ponta”, mai scrie Gorghiu, postarea sa fiind însoţită de o fotografie a Elenei Ceauşescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.