Corina Crețu: CE vrea îmbunătățirea infrastructurii!

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Crețu, a afirmat miercuri, pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda, că din partea Comisiei Europene este interes pentru construirea infrastructurii „mai ales în statele mai puțin dezvoltate și care au această nevoie stringentă de dezvoltare a infrastructurii rutiere”.

De asemenea, Corina Crețu a vorbit și despre importanța tronsonului de autostradă Sebeș-Turda. „Pentru Comisia Europeană este o prioritate în special aceea de a asigura construirea drumurilor și culoarelor pan-europene. Rețeaua europeană TNT are prioritate pentru CE și mă bucur că pot vizita acest tronson Sebeș-Turda, care practic va asigura legătura dintre Autostrada Transilvania și Culoarul IV european de transport care va duce la Marea Neagră. Cred că este un proiect important căruia mă bucur că și autoritățile române îi asigură prioritate”, a menționat Corina Crețu.

Comisarul european pentru politici regionale și ministrul Transporturilor, Ioan Rus, au vizitat miercuri șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda.

În cursul zilei de miercuri Corina Crețu mai are programate întâlniri cu prefectul Clujului, Gheorghe Vușcan, și cu primarul Emil Boc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.