Ponta va conduce delegația PSD la Cotroceni

Share:

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că luni, însoțit de o delegație a social-democraților, se va prezenta la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

„Voi merge la ora 10,00, împreună cu delegația PSD”, a declarat premierul Victor Ponta joi, la plecarea de la evenimentul de prezentare a raportului de activitate a Consiliului Concurenței pe 2014.

Întrebat despre temele care urmează să fie abordate în cadrul întâlnirii cu șeful statului, președintele PSD a răspuns că acest lucru va fi comunicat după întâlnirea de la Cotroceni.”Luni le discutăm cu președintele”, a spus Ponta.

Administrația Prezidențială a anunțat joi că președintele Klaus Iohannis invită luni la Palatul Cotroceni partidele și formațiunile parlamentare la consultărireferitoare la stadiul legislației electorale și procedurile parlamentare de încuviințare a cererilor justiției.

„Luni, 20 aprilie, președintele României, domnul Klaus Iohannis, invită la Palatul Cotroceni partidele și formațiunile politice reprezentate în Parlamentul României, în vederea unor consultări referitoare la stadiul legislației electorale, inclusiv cel al reglementărilor necesare asigurării dreptului de vot al românilor care trăiesc în afara granițelor. Pe agenda consultărilor se vor mai afla discuții referitoare la procedurile parlamentare de încuviințare a cererilor de urmărire penală, reținere, arestare sau percheziție a membrilor Parlamentului, precum și alte teme de interes public”, a precizat Administrația Prezidențială.

Potrivit sursei citate, consultările vor începe la ora 10,00 cu Partidul Social Democrat, urmând ca șeful statului să se întâlnească cu Partidul Național Liberal (ora 11,00), Uniunea Națională pentru Progresul României (ora 12,00), Partidul Conservator (ora 15,00), Uniunea Democrată Maghiară din România (ora 16,00), Grupul parlamentar al Minorităților Naționale (ora 17,00).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.