Descoperire macabră în județul Vaslui

0

O femeie de 62 de ani, din Davideşti, judeţul Vaslui, a fost găsită moartă într-un bazin cu apă de jumătate de metru adâncime.

Poliţiştii vasluieni au declanşat, luni, o anchetă în cazul unei femei de 62 de ani al cărei corp a fost găsit plutind într-un bazin cu apă din propria locuinţă, folosit pentru stropirea culturilor din grădină. Trupul femeii a fost descoperit chiar de către soţul femeii, care le-a spus anchetatorilor că şi-a văzut soţia ultima dată în viaţă în cursul după-amiezii de duminică, potrivit Mediafax.

El a precizat că la momentul respectiv el se afla în grajdul animalelor, iar soţia sa uda grădina cu apă din bazinul betonat, adânc de un metru şi umplut pe jumătate.”Bărbatul a spus că nu a intrat în panică duminică pentru că i-ar fi dispărut soţia, crezând că a plecat la unul din copii, care locuieşte tot în sat. Abia astăzi, când a mers să scoată apă din bazin, a dat peste trupul femeii, fiind anunţată Poliţia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cadavrul a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui care, în urma autopsiei, va stabili cauzele decesului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.