Iohannis despre militarii răniți în Afganistan

0

Președintele Klaus Iohannis afirmă că este alături de militarii răniți în Afganistan, cărora le dorește însănătoșire grabnică, și asigură că aceștia vor primi cele mai bune îngrijiri medicale.

„Îmi îndrept gândurile către militarii noștri răniți în Afganistan. Sunt alături de ei în aceste momente de grea încercare și le doresc însănătoșire grabnică. Asigur familiile celor răniți că militarii noștri vor primi cele mai bune îngrijiri medicale”, se arată în mesajul referitor la militarii răniți în Afganistan transmis, joi, de președintele Klaus Iohannis.

Patru militari români care acționează în cadrul misiunii ‘Resolute Support’ din Afganistan au fost răniți joi, în jurul orei 9,00, în explozia unei mașini-capcană, a anunțat Ministerul Apărării Naționale.

”Militarii executau o misiune de patrulare terestră, la aproximativ opt kilometri sud-est de Baza militară de la Kandahar. În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spitalul din Kandahar, unde se află internați în stare stabilă”, a precizat sursa citată.

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a declarat că cei patru militari surprinși de un atac cu o mașină-capcană în Afganistan au suferit răni ușoare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.