„Smith Expres – În 3 minute cu doar 3 lei, poti trimite orice suma vrei!”

Share:

Trimite bani acum, la orice agentie Smith & Smith din tara, si beneficiezi de un comision fix de numai 3 lei! *Poti trimite lei, euro si USD la acelasi comision !!! (*limitare la un plafon de 2000 de lei, 400 euro sau 400 USD)!
Agentiile Smith& Smith specializate in transfer de bani intern si international va stau la dispozitie cu program extins si orar prelungit!”
Serviciul „Smith Expres. Este o operatiune cu cash (moneda : ron, euro si usd), initiata la una din cele 50 de agentii Smith & Smith si platita la orice agentie Smith & Smith de pe teritoriul Romaniei.

Smith&Smith este prima companie româneasca specializata în transfer international de bani, infiintata înca din 1999 si autorizata ca institutie de plata de catre Banca Nationala a României în conformitate cu prevederile Legii nr.197/2010, fiind înregistrata în Registrul Institutiilor de plata sub numarul IP-RO-0006.
De-a lungul întregii activitati, obiectivul principal al institutiei a vizat realizarea unor oferte de servicii de plati moderne, rapide si accesibile din punct de vedere al tarifelor, obiectiv îndeplinit prin elaboarea unei strategii de creare, implementare si dezvoltare a serviciilor de remitere de bani axata pe orientarea acestora pe coridorul etnic românesc reprezentat de comunitatea cetatenilor români si moldoveni din strainatate.
Astazi, dupa 15 ani de experienta in domeniul transferului de bani timp in care peste 7 milioane de operatiuni au purtat amprenta Smith & Smith, compania oferă clienților săi o gama diversificata de servicii cu sau fara numerar, in conditii de competitivitate atat in ceea ce priveste timpul de transfer cat si costul operatiunii.
Partenerii Smith & Smith  banci, institutii de plata si agenti de transfer de bani din intreaga lume formeaza o infrastructura solida cu peste 50.000 de puncte de acces si cu o experienta generatoare de incredere pentru cei ce folosesc serviciile Smith & Smith.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.