Tânără, înjunghiată de un bărbat cunoscut pe Facebook!

0

Incident şocant în Prahova. O tânără de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. Individul a fermecat-o pe femeie cu cuvinte frumoase, dar în realitate era cu totul altă persoană. El şi-a ieşit din minţi când tânăra a rupt legătura cu el.

Proaspăt divorțată, Rebeca a început, în decembrie, să vorbească pe Internet cu un ploieștean de 34 de ani. După trei luni de discuții pe Facebook, cei doi au decis să se întâlnească. Atunci, Rebeca a aflat că bărbatul își dăduse o identitate falsă, relatează Romaniatv.net.

S-au mai văzut de câteva ori, iar tânăra de 25 de ani a decis să pună punct relației. Mesajele de dragoste s-au transformat rapid în unele de amenințare. Apoi, tânărul a venit acasă la Rebeca, în localitatea Bătești, cu gândul să o omoare. A sărit printr-un geam de la bucătărie și s-a năpustit asupra ei cu un cuţit. Potrivit reporterntv.ro, bărbatul şi-a înjunghiat fosta iubită, fără milă, de mai multe ori. Mama tinerei a încercat să o apere de lovituri şi a fost şi ea înjunghiată. Totul sub ochii îngroziți ai unui copil de 8 ani. Disperate, rudele tinerei au cerut ajutor. Agresorul s-a potolit doar când polițiștii au tras un foc de armă.

Atacatorul a fost dus la poliție şi reţinut, iar fata a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.