Alina Gorghiu îl atacă dur pe Victor Ponta

Alina Gorghiu a postat pe contul personal de Facebook o nouă replică la afirmațiile din ultimele zile ale lui Victor Ponta.

”Victor Ponta crede că o minciună este mai credibilă, cu cât este mai mare. Acum anunță, cu autosuficiența binecunoscută, că va prezenta Parlamentului, în 2 iunie, direcțiile viitoare de dezvoltare. În iulie 2013, cu un aplomb similar, anunța 10 miliarde de euro în investiții străine. Între acestea, surprinde Holzindustrie, cu care premierul vrea acum să dea aparența unei dispute de conjunctură. Pe listă se mai regăsesc Roșia Montană și, desigur, fondul promis de Rompetrol pentru ca Ponta să uite de datoria de 600 milioane de dolari. Ne-am lămurit, în cei doi ani, și cu investițiile strategice în infrastructură pe care urma să le facă Guvernul: marii investitori din industria auto avertizează că iau în calcul să-și relocheze producția în alte țări, pentru că România nu le oferă infrastructura de care au nevoie”, a scris copreședintele PNL.

”Și dacă tot se felicită pentru deblocarea finanțărilor europene, iată că astăzi, investigațiile OLAF țin blocate fonduri europene de un miliard de euro. „În 2013 beneficiem de stabilitate politică şi economică. Am reuşit să deblocăm programele operaţionale: Mediu POSDRU, PO Regional şi PO de Transporturi.” Domnule prim-ministru, decența în politică nu e suficientă, așa e, dar e necesară!”, continuă Gorghiu.

În finalul postării, Alina Gorghiu face o trimitere către transcriptul declarațiilor lui Victor Ponta din 2013. Într-un articol publicat la acea perioadă, este prezentată o listă a investițiilor de atunci, despre care jurnaliștii de la româniatv.net spun că erau trecute într-un document al executivului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.