Liberalii care au chiulit de la vot în cazul Șova vor fi sancționați!

Share:

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat joi că săptămâna viitoare la Biroul Politic Național se va discuta despre posibilele sancțiuni împotriva senatorilor liberali care au absentat la votul în cazul cererii DNA care îl vizează pe Dan Șova.

Blaga nu crede că senatorii liberali care au absentat din sala de plen când s-a votat cu privire la cererea de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a lui Dan Şova au făcut „blat” cu PSD pentru a-l scăpa pe fostul ministru.”Niciodată nu am discutat despre asta în spațiul public, înainte de a discuta săptămâna viitoare în partid. O să vedeți săptămâna viitoare. Miercuri avem și Biroul Politic Național, va fi precedat de o ședință a comisiei de unificare. O să punem lucrurile la punct pentru că vine moțiunea”, a spus Blaga, la Realitatea Tv, întrebat dacă în cazul celor 11 senatori PNL care au absentat la votul în cazul Șova se vor da sancțiuni.

„Nu a fost deloc blat. PSD și aliații lor au reușit încă odată să murdărească Parlamentul, care este într-o situație delicată din punct de vedere al imaginii, în acest caz Senatul, cu tot ceea ce au făcut marți. Nu am văzut în viața mea asemenea mobilizare de forțe în apărarea unui om, a domnului Șova, cum am văzut marți și data trecută, și asta nu poate să ne ducă decât cu gândul că probabil reprezintă un element important în ecuația de putere a PSD”, a spus Blaga.

Liderul PNL a precizat că toți senatorii liberali au votat la vedere și că pe lângă voturile acestora în favoarea cererii DNA au votat și alți 13 senatori, probabil din partidul lui Mircea Geoană, UNPR și UDMR.

El a indicat că au existat și senatori PNL care au absentat motivat, precum Anca Boagiu. În cazul lui Crin Antonescu, Vasile Blaga a spus că nu știe unde a fost și că probabil acesta o să explice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.