Moroșanu, victorie senzațională în Superkombat

0

Cătălin Moroşanu a reuşit o victorie senzaţională la Constanţa, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix III. Moroşanu l-a învins la puncte pe cel mai înalt luptător din lume (2,07), olandezul Colin George.

Catalin Morosanu l-a pus de mai multe ori la podea pe adversar.”Am vrut sa ii dau niste lovituri dar era asa de inalt ca nu ii ajungeam la cap. Am dat cateva lovituri in gol, m-am dus pe el tot timpul si am pus presiune. Oricum, nu cadea negrul frate, cat de mare era animalul ala nu cadea, cat i-am dat nu cadea.

Eu toata cariera mea am avut adversari foarte mari, foarte inalti, dar am acceptat acest meci pentru ca e antrenat de antrenorul lui Badr Hari si e elevul lui Badr si am vrut sa ii transmit un mesaj lui Badr Hari ca il astept sa ma bat cu el in toamna.

Sa ii zica elevul lui ce bataie i-am tras si sa ii spuna ca il astept in toamna. Eu ma asteptam sa ii dau KO in prima repriza, cand am vazut asa, i-am dat cateva lovituri, l-am simtit slab si am zis ca ii dau KO dar a tinut meciul 3 reprize. Pana la urma m-a ajutat ca am luptat 3 reprize pentru ca nu mai luptasem de ceva timp, a fost o pauza mare, 8 luni de zile.Am avut emotii, nu mai eram obisnuit cu ringul, a fost o presiune mare sa stiti, chiar daca nu apare la televizor”, a declarat Catalin Morosanu la Sport.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.