Cine este Valentin Chifu, iubitul Elenei Udrea

Elena Udrea a fost surprinsă recent de paparazzi cu iubitul său la o terasă. Dacă până acum nimeni nu a ştiut nimic despre viaţa privată a fostului ministru de după divorţul de Dorin Cocoş, acum fosta blondă de la Cotroceni nu se mai fereşte să iasă în public cu bărbatul cu care are o relaţie încă din 2014.

Elena Udrea a fost fotografiată cu iubitul său la o terasă, iar acum încep să apară şi detalii despre bărbatul în braţele căreia cea mai controversată blondă din politica românească pare că şi-a găsit fericirea şi liniştea.

Radu Cristescu, vicepreşedinte PMP şi apropiat al Elenei Udrea, a dezvăluit la România TV că iubitul Elenei Udrea se numeşte Valentin Chifu şi a vorbit şi despre afacerile iubitului fostei soţii a lui Dorin Cocoş. „Elena Udrea are dreptul sa iubeasca si sa fie iubita. Acele imagini au fost surprinse intr-un local plin de oameni, deci nimeni nu s-a ferit. E un restaurant din zona Herastrau, plin de oameni si va dati seama ca daca doamna Udrea nu voia sa fie pozata, nu iesea, ramanea in casa. Pentru noi, apropiatii Elenei Udrea, nu este o noutate. Este o relatie mai veche, de anul trecut, a doamnei Udrea. E un tanar pe numele sau Valentin Chifu, care are afaceri in zona imobiliarelor şi a fost alături de ea în aceste momente grele. E o relatie din care se vede ca cei doi se iubesc”, a declarat Radu Cristescu la România TV.

Elena Udrea a trecut peste despartirea de Dorin Cocos si traieste o poveste de iubire alaturi de un barbat mai tanar, pe numele sau Valentin. Paparazzii au surprins-o pe cea mai controversată blondă din politica românească împreună cu noul său iubit la un restaurant de lux din Parcul Herastrau.

In apropierea de miezul noptii, intr-o atmosfera romantica dictata de lumanari si aroma de sampanie fina, Udrea si Valentin si-au aruncat priviri lungi, s-au mangaiat si s-au sarutat fara sa le pese ca ar putea fi observati. Dupa aproape o ora in care au aratat precum doi adolescenti care isi traiesc primele zile de relatie, Elena si partenerul ei s-au ridicat si, tinandu-se de mana, s-au indreptat spre iesire.

In decursul timpului, despre Elena Udrea s-a spus ca ar fi avut o relatie mai mult decat profesionala cu Traian Basescu. Zvonurile au fost repuse de curand pe tapet si de Adriana Saftoiu, fosta purtatoare de cuvant de la Cotroceni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.