Ponta susține că „economia merge bine”!

Premierul Victor Ponta a afirmat, într-o postare pe Facebook, că economia merge bine și va continua în acest ritm cu noile măsuri economico-social, o mare criză care să strice tot putând fi determinată de „ruși, prostie sau foamea oarbă de putere”.

„Da, economia merge bine și va merge bine cu noile măsuri adoptate dacă nu ne conving rușii, prostia sau foamea oarba de putere să facem o mare criză care să strice tot”, a spus Ponta vineri seara, răspunzând astfel unor întrebări adresate de jurnalistul Radu Tudor.

De asemenea, premierul afirmă că „partea de autostradă de la Nădlac” va fi inaugurată „până pe 15 iulie (probabil înaintea vecinilor)”.

Totodată, Ponta mai spune că „se discută majorarea treptată și predictibilă a veniturilor pentru medici și profesori”, adăugând că speră să fie stabilitate pentru a fi aplicate. „Da, chiar mâine se discuta majorarea treptată și predictibilă a veniturilor pentru medici și profesori / sper să avem stabilitate și liniște să le punem în practică!”, a mai afirmat el în postarea de pe rețeaua de socializare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.