Un sucevean, executat în stil mafiot într-o gară din Milano

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost ucis în stil mafiot, fiind împuşcat în piept şi lăsat să moară pe calea ferată într-o gară din Milano, Italia.

Potrivit presei din Peninsulă, suceveanul a căzut victimă unui italian căruia îi datora câteva sute de euro. Crima a fost comisă joia trecută, însă carabinierii italieni au reuşit să-i prindă pe autori abia după patru zile.

Din informaţiile pe care le avem, tânărul împuşcat, Iulian Răzvan Laszlo, plecase în Italia recent, la începutul lunii iunie, acolo aflându-se de mai multă vreme mama sa. Conform protv.ro, care a citat o prietenă a tânărului, adolescentul dorea să-şi găsească un loc de muncă pentru a avea o viaţă mai bună. Tânărul ar fi intrat însă în afaceri dubioase cu mai mulţi indivizi din Milano, iar în ziua crimei s-a întâlnit cu un italian, căruia trebuia să-i înapoieze câteva sute de euro.

Ziariştii italieni au relatat că agresorul a venit însoţit de un adolescent de 16 ani, de origine libiană. Acesta din urmă l-ar fi împuşcat pe dornean în zona inimii, după care agresorii au dispărut de la locul faptei. Cei doi au fugit cu un tren şi au fost prinşi într-o localitate aflată la 400 de km de Milano. Corpul neînsufleţit al tânărului încă nu a ajuns în România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.