38 de maşini de colecţie traversează Transfăgărăşanul

Regal la Oradea pentru pasionaţii de automobilism. Participanţii la raliul Liege-Bucureşti au făcut un popas în parcarea unui hotel din oraş, unde şi-au expus bijuteriile pe patru roţi. Tema raliului este „o plimbare prin Carpaţi”, iar principala aventură pentru şoferi va fi parcurgerea Transfăgărăşanului.

La grila de start s-au aliniat 38 de maşini clasice, adevărate comori pentru colecţionari. Bijuteriile pe patru roţi aparţin unor oameni de afaceri şi politicieni şi sunt conduse de proprietari. Orădenii au fost foarte încântaţi de maşinile de colecţie.

Competiţia reprezintă o variantă modernă a raliului Liege-Sofia-Liege, organizat iniţial între 1961 şi 1964. În total, participanţii au de parcurs 2.800 de km în doar şapte zile, timp în care traversează Belgia, Germania, Austria, Ungaria şi România.

Maşinile de colectie vor ajunge la Bucureşti în 28 august şi vor fi expuse în parcarea hotelului Hilton. La finalul aventurii, autoturismele vor fi trimise înapoi pe trailere, iar şoferii se vor întoarce în Belgia cu avionul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.