„Primarul imobiliar”, Onțanu, îi sfidează pe locuitorii sectorului 2!

Share:

„Primarul imobiliar” al sectorului 2, Neculai Onțanu, devenit recent și „primarul plagiator”, continuă să se comporte în același stil disprețuitor la adresa cetățenilor din sectorul cărora are neobrăzarea, în rarele cuvântări electorale, să le spună că le apără interesele. 

Tot mai mulți cetățeni au realizat, în special în ultimul mandat al lui Onțanu (unul mai mult decât dezamăgitor! ), că acesta nu poate privi mai departe de interesale sale și ale găștii politice/ financiare care încearcă să îl mai mențină în fruntea Primăriei cel puțin până în 2020.

Tupeul lui Onțanu a depășit orice barieră. Cei care trec pragul Primăriei Sectorului 2, într-o încercare disperată de a obține o audiență la acesta, se lovesc de un refuz categoric. Onțanu fuge de contactul cu oamenii, cu problemele acestora. Se simte protejat doar în mitingurile (jalnice) organizate din banii publici ai Primăriei unde aruncă, ca un veritabil pașă, câte doi mici și o bere celor care sunt aduși să îl aplaude pe el și pe alți lideri unperiști.

Problemele cu care se confruntă locuitorii sectorului 2 sunt numeroase. Din păcate, Onțanu nu are nici timp, nici chef, să le rezolve. Totul se rezumă, așa cum am spus, la interesele găștii sale. Un adevăr trist de care m-am lovit eu însumi ca și locuitor al sectorului 2. Primăria Sectorului 2 a devenit o instituție anchilozată, disprețuitoare, transformată, parcă, după și asemănarea lui Onțanu.
Cu toate acestea, Onțanu vrea un nou mandat. A (re)devenit extrem de activ, ca în mai toți anii preelectorali și electorali. Sectorul 2 este inundat de corturi uneperiste, concertele organizate din banii Primăriei se țin lanț, ca și mitingurile uneperiste pro-Onțanu. Onțanu caută, cu disperare, susținere pentru un nou mandat. Trage sfori politice pentru a evita la alegerile de anul viitor un contracandidat redutabil care să-l alunge, împreună cu gașca sa, din fruntea Primăriei Sectorului 2.

Deputatul Dan Cristian Popescu va candida, cel mai probabil, din partea PNL la Primăria Sectorului 2. Onțanu știe că această candidatură reprezintă sfârșitul jafului la Primăria Sectorului 2. Vom vedea, însă, dacă liderii PNL își vor dori cu adevărat să câștige Primăria Sectorului 2. Popescu reprezintă o soluție cu șanse mari de reușită. Onțanu știe asta și nu se va da în lături de la nimic pentru a rămâne la Primăria Sectorului 2 încă patru ani!

Începând de astăzi, săptămânal, cotidianul online Cronica Română va publica câte un caz elocvent care arată cât de mult își prețuiește și respectă primarul Onțanu locuitorii din sectorul 2.

De trei ani de zile, locatarii care locuiesc la ultimul etaj în blocul 409A, scara B, din Șoseaua Pantelimon nr. 86, trăiesc o adevărată dramă. Terasa de la scara B este într-o stare gravă de deterioare, ceea ce face ca atunci când plouă sau la topirea zăpezii, apa să se infiltreze în apartamentele de la etajul 10, fapt care conduce la degradarea pereților din locuință.

drama4Cetățenii de la etajul mai sus menționat, au încercat de trei ori să ajungă în audiență la Primarul Sectorului 2, dar nu au fost primiți. De asemenea, au făcut nenumărate memorii către Primăria Sectorului 2 pentru a fi ajutați și terasa să fie reparată, dar toate demersurile nu au avut niciun efect.

Mai mult, locatarii au fost înștiințați în scris că blocul va fi reabilitat în luna iulie 2015. A trecut și acest termen, iar cetățenii au rămas numai cu promisiuni.

Situația în care se află acești cetățeni ai Sectorului 2 este una disperată. Exemplele similare sunt numeroase. Rușine, Neculai Onțanu! Este inadmisibil să îți bați joc de cetățenii sectorului tău!

I.Badea

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.