Ponta, atac dur la adresa lui Băsescu și Iohannis

0

Victor Ponta a reacţionat, joi seara, la declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu în care susţinea ce ar trebui să facă preşedintele Klaus Iohannis pentru ca premierul să fie dat jos din fruntea Guvernului.

Traian Băsescu a spus, joi, că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să cheme la consultări partidele şi să promită PSD că va numi un alt premier social-democrat, în locul lui Victor Ponta, în condiţiile în care chiar premierul a spus că este dispus să plece din Executiv dacă şeful statului numeşte un prim-ministrul din partidul din care face parte.

„Şantajează preşedintele să pună un pesedist. Un şantaj ordinar. Cred că preşedintele greşeşte. După ce a văzut că această majoritate este betonată, trebuie să ia notă că PNL nu poate să preia guvernarea. I-aş chema la Cotroceni. L-ar lăsa în offsaid pe Victor Ponta şi pe Dragnea şi pe domnul general. În acet moment, pasul care este de făcut este invitarea la Cotroceni a coaliţiei. Le-aş spune: suntem toţi de acord că România are un prejudiciu cu un premier trimis în judecată. Faceţi-mi o propunere pentru un alt premier şi eu semnez decretul. Preşedintele are ca obiectiv să readucă Guvernul în calitatea de partener pentru celelalte Guverne. trebuie găsită soluţia pentru ca domnul Ponta să plece”, a spus Băsescu la Adevărul Live.

Victor Ponta a reacţionat la scenariul fostului preşedinte.  „Basescu dispune si Iohannis executa? O sa vedem”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.