Alin Teodorescu: Dragnea ar putea fi noul premier!

0

Sociologul Alin Teodorescu, fost deputat PSD, crede că Liviu Dragnea ar putea fi un bun premier dacă scapă de condamnarea din Dosarul Referendumul, iar Victor Ponta ar fi putut sta cel puţin două mandate la Palatul Victoria, dar a făcut nişte paşi greşiţi.

Liviu Dragnea ar putea fi noul premier al României, susţine fostul deputat PSD, Alin Teodorescu. „Dacă scapă de condamnare şi dacă va conduce bine partidul până în noiembrie 2016, (Liviu Dragnea, n.r.) va fi un bun prim-ministru”, a spus Alin Teodorescu, la Digi24.

Sociologul a mai arătat că Victor Ponta a ieşit din „politica mare”.”Victor Ponta a ieşit din politica mare. S-a scos singur, a intrat într-un cerc, a ignorat profund partidul care l-a dus în funcţia de prim-ministru, aproape un an de zile nu a mai fost nicio şedintă a BPN. Acum toată linia Hrebenciuc e la Ghiţă, care a zis că îşi dă demisia, dar nu şi-a dat-o.

Cu mafioţi finanţaţi din contracte de stat nu faci politică. Uitati-vă câţi absolvenţi ai academiei SRI sunt membri în Guvern. Sunt şase. Doctori SRI, făcuţi foarte repede. Cine conduce comisia electorală acum? Voicu şi-a dat demisia şi a venit altcineva, tot un doctor SRI, un om din fosta garnitură Hrebenciuc, trecut la Ghiţă. Sper că (Victor Ponta, n.r.) nu a fost capturat de acest cerc”, a precizat Alin Teodorescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.